Information

De senaste åren har det blivit allt mer populärt med så kallade smslån. Andra namn är även mobillån eller snabblån, just på grund av att det går så snabbt att låna pengar.

Anledningen till att denna typ av lån har slagit igenom så kraftigt beror dels på att det är så enkelt och smidigt att ta ett mobillån. Men även att man kan låna små summor som storbanker inte skulle låna ut i vanliga fall.

Att smslån har blivit hårt kritiserad av många går ingen miste om. Men det finns även de som tycker att tjänsterna fyller ett behov för de personer som behöver låna små summor pengar snabbt.

Ett stort plus för vissa är att en del kreditgivare tillhandahåller lån trots betalningsanmärkningar. Vilket storbanker sällan beviljar.

På Akutfinans.se har vi samlat information om smslån. Men vi har också utvidgat oss till att ha information om alla möjliga sorters lån, i vår strävan om att bli en fullständig informationssida för dig som vill ansöka om lån.

Vi tillhandahåller även information om banklån, telefonlån, billån och bolån. Vi försöker även samla alla möjliga kreditgivare i branschen, och samla så mycket opartisk information som möjligt för att du som låntagare skall känna dig trygg i ditt beslut.

Lån

Snabblån

Jämför alla snabblån (smslån) på 500 - 3000 kr. För dig som är i behov av pengar snabbt. Utbetalning inom 15 minuter.

Privatlån

Jämför privatlån från Sveriges största kreditgivare. Låna upp till 350.000 kr till vad du vill utan säkerhet.

Bolån

Behöver du pengar till en ny lägenhet, villa eller fritidshus? Jämför bolån för lägst ränta och bäst villkor.

Billån

Jämför billån för nya och begagnade bilar innan du köper bil.

Kreditkort

Jämför kreditkort, avgifter och villkor innan du ansöker.

Lån

Läs allt du behöver veta om lån innan du ansöker. Krångliga termer? Hur räknar man ränta?